Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

APEX 2017

Aanstaande 2, 3 en 4 mei is het weer zover, de APEX 2017!!

Het driedaagse evenement dient als belangrijk platform om te kunnen netwerken, om kennis te delen, en om richting te geven aan de toekomst van de industrie. Bezoekers krijgen de kans om hun mening over actuele onderwerpen en trends te ventileren, om kennis en ervaring uit te wissel en om state-of-the-art technologie en innovatie te bekijken.

Op dinsdag 2 mei en woensdag 3 mei is de vakbeurs geopend van 09.30 tot 18.00 uur. Op de laatste dag, 4 mei, eindigt de vakbeurs om 17.00 uur. Bezoekers kunnen zich  pre-registreren op de website www.apexshow.com 

APEX 2017 zal gelijktijdig worden gehouden met de eveneens uitverkochte International Rental Exhibition (IRE) en het jaarlijkse congres van de European Rental Association (ERA). Dit congres zal plaatsvinden in het nieuwe Amtrium van de RAI.

Bezoekers aan de APEX hebben vrij toegang tot de IRE vakbeurs. Het betreft hier de vierde editie van deze eveneens driejaarlijkse vakbeurs. Alle exposanten op IRE 2017 leveren bouwmaterieel en gereedschappen aan de verhuursector. Er zijn fabrikanten van zwaar en groot materieel zoals containers, compressoren, generatoren, minigravers, lichttorens en elektrische gereedschappen. Maar ook leveranciers van specialistische diensten aan de verhuursector zoals software en asset tracking technologie.

APEX 2017

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
De Wederik 10
3355 SK Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl