Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Producten

 
Hoogwerkerverzekering

Hoogwerkerverzekering

Uw hoogwerker is bij ons op hoog niveau verzekerd, standaard bieden wij al een maatwerkdekking, waarin veel gedekt is. Heeft u een bijzonder risico? Dan denken wij natuurlijk graag met u mee!
 
Hijskraanverzekering

Hijskraanverzekering

Uw (compact)Hijskraan is bij ons op hoog niveau verzekerd, standaard bieden wij al een maatwerkdekking, waarin veel gedekt is. Heeft u een bijzonder risico? Dan denken wij natuurlijk graag met u mee!
 
Vlootverzekering

Vlootverzekering

Meerdere hoogwerkers of Hoogwerkend materieel? Dan is een vlootverzekering wellicht iets voor u. In de basis is onze vlootverzekering qua dekking gelijk aan ons "Losse" maatwerk product op Hoog Niveau, maar met een aantal extra's.
 
Hoogwerkerlease

Hoogwerkerlease

Bent u naast een goede verzekering voor uw hoogwerker ook op zoek naar een concurrerende lease-offerte? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als ondernemer vaart u natuurlijk niet blind op één offerte. Nee, u wilt snel een onafhankelijke weloverwogen keuze kunnen maken.
 
Valbescherming

Valbescherming

Valbeveiliging of valbescherming, is in een hoogwerker in principe niet verplicht, alhoewel hoogwerkerfabrikanten het wel voorschrijven. Een hoogwerkerbak is net zo hoog als normale randbeveiliging, zodat een val uit de bak, onder normale omstandigheden, niet mogelijk is. Het is daarom in Nederland (als enige land in Europa) niet verplicht om valbescherming te dragen.

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl