Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Nieuws

04
Jun 24
 
Nieuwe polisvoorwaarden
Met gepaste trots kunnen wij u vertellen dat wij per 01-06-2024 nieuwe polisvoorwaarden hebben voor onze hoogwerker- & hijskraanpolissen.
24
Mrt 21
 
Werken onder "Hoge druk"..
Niet alleen mensen staan onder druk, ook machines… Figuurlijk, maar vaker ook letterlijk. Natuurlijk door intensief gebruik maar ik bedoel het nu dus eigenlijk meer als letterlijke “druk” in de hydrauliekslangen die de machine operationeel houden. Een kleine “stress” scheur/breuk in de slang kan dan al best behoorlijke gevolgen hebben….
15
Jan 20
 
Hijsbewijs nodig?
Wanneer is het nu nodig een "Hijsbewijs" te halen. Vooropgesteld dat het natuurlijk nooit verkeerd is om een cursus "Veilig Hijsen" of een Hijscertificering ( TCVT) te halen, zou je de volgende richtlijnen aan kunnen houden.. Voor het hijsen met een verreiker, autolaadkraan of hydraulische graafmachine is een hijsbewijs of certificaat van vakbekwaamheid nodig als de maximum bedrijfslastmoment meer dan 10 tonmeter* bedraagt. Daarop zijn wel enkele uitzonderingen of kanttekeningen te plaatsen.
20
Dec 19
 
De vele vormen van diefstal
Een bijna standaarddekking in veel polissen is Diefstal. Zo ook bij hoogwerkerverzekeren.nl. Maar diefstal komt in verschillende soorten en maten…
01
Nov 19
 
"Hufterproof"
Bij het verhuren van hoogwerkers komen nogal wat zaken kijken. Naast al het logische, is het 'goede gedrag' (of het gebrek daaraan) van een huurder nogal een belangrijke factor. En die heb je als verhuurder, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, niet altijd in de hand.
17
Jul 19
 
Topdrukte in de Hoogwerkerverhuur..
Het zijn niet alleen drukke tijden voor bestrijders van de eikenprocessierups, maar ook voor bedrijven die hoogwerkers verhuren om de nesten van het beestje weg te halen. Verhuurders kunnen de vraag niet aan. Waar de een kampt met wachtlijsten, grijpen anderen hun kans om te investeren in meer hoogwerkers
14
Mei 19
 
RENTIT Mei 2019 is uit!
Meestal is schade vrij duidelijk, althans waardoor de schade is veroorzaakt. Bijvoorbeeld als iemand vakkundig met de bak een schoorsteen van een dak tikt of door een inschattings-/bedieningsfout dwars door een slaapkamerraam naar binnen komt. Dan is over het algemeen wel duidelijk wat de schade aan derden is en ook waardoor de schade aan de hoogwerker zelf is veroorzaakt.
11
Mei 19
 
Open Dag Hoogwerkservice
11 mei, een prachtige dag, mooie luchten en bij de rit naar Schelluinen verschijnen langzaam een aantal Hoogwerkermasten aan de horizon. Deze masten horen thuis bij de open dag van Hoogwerkservice...
18
Apr 19
 
Opening Totaallift
Op 18 april jl. waren wij aanwezig bij de opening van Totaallift BV in Bentelo.
18
Feb 19
 
RENTIT februari 2019 is uit.
De eerste editie van de RENTIT dit jaar is uit! Ook deze keer weer met een column van onze adviseur Dennis de Groot, met de titel "Van de wal in de sloot.
25
Jan 19
 
Klant in beeld: Rob Trainingen & Advies
Dat wij hoogwerkers en hoogwerkend materieel verzekeren is inmiddels algemeen bekend. Maar ook voor bedrijven met een raakvlak met de "hoogwerkerbranche", kunnen wij passende adviezen en producten bieden. Zo kwam ook Rob van Vliet, van Rob Trainingen & Advies, op doorverwijzing van IPAF, op ons pad.
13
Dec 18
 
Aantal ongevallen met hijskranen bijna verdubbeld
‘Bij het aanpikken gaat er nog veel te vaak iets mis’ Ongelukken met hijskranen zijn schering en inslag. Uit een inventarisatie van Cobouw blijkt dat het aantal ongevallen in 2018 bijna is verdubbeld ten opzichte van het jaar ervoor. ‘Metselaars en timmermannen krijgen tegenwoordig te horen: maak jij die last even vast? Dan gaat het natuurlijk snel mis.’
Vorige1
Nieuws

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl