Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Nieuws

18
Feb 19
 
RENTIT februari 2019 is uit.
De eerste editie van de RENTIT dit jaar is uit! Ook deze keer weer met een column van onze adviseur Dennis de Groot, met de titel "Van de wal in de sloot.
25
Jan 19
 
Klant in beeld: Rob Trainingen & Advies
Dat wij hoogwerkers en hoogwerkend materieel verzekeren is inmiddels algemeen bekend. Maar ook voor bedrijven met een raakvlak met de "hoogwerkerbranche", kunnen wij passende adviezen en producten bieden. Zo kwam ook Rob van Vliet, van Rob Trainingen & Advies, op doorverwijzing van IPAF, op ons pad.
13
Dec 18
 
Aantal ongevallen met hijskranen bijna verdubbeld
‘Bij het aanpikken gaat er nog veel te vaak iets mis’ Ongelukken met hijskranen zijn schering en inslag. Uit een inventarisatie van Cobouw blijkt dat het aantal ongevallen in 2018 bijna is verdubbeld ten opzichte van het jaar ervoor. ‘Metselaars en timmermannen krijgen tegenwoordig te horen: maak jij die last even vast? Dan gaat het natuurlijk snel mis.’
25
Okt 18
 
Het is bijna zover......
Het team van Hoogwerkerverzekeren.nl is ook aanwezig op de Verticaaldagen in Gorinchem. We zien u graag op stand H116.
21
Sep 18
 
Kantoorsluiting Personeelsuitje
Ons kantoor is vandaag, 21-09-2018 vanaf 12:00 uur gesloten in verband met een personeelsuitje. In geval van nood, kunt u bellen met 0184-612842 en de instructies volgen. Bedankt voor uw begrip, maandag 24-09-2018 staan wij graag weer voor u klaar!
14
Sep 18
 
Korte lijnen zijn belangrijk
Korte lijnen worden in het algemeen als nuttig beschouwd, korte lijnen in een bedrijf bijvoorbeeld zijn bevorderlijk voor de communicatie (snelheid). Maar ook in de woning is een kortere lijn van de muur naar uw computer bevorderlijk voor de behaalde internetsnelheid... Maar korte lijnen kunnen in het werken met hoogwerkers zelfs van levensbelang zijn. Een verschil in lengte van de lijn van de valbescherming, kan een verschil in licht of zwaar lichamelijk letsel betekenen.
14
Sep 18
 
Vallen begint al op de grond
Vallen begint al op de grond..... Plan daarom vooraf, voor veilig gebruik van hoogwerkers. Hoogwerkers zijn ontworpen om veilige toegang te bieden voor het uitvoeren van tijdelijk werk op hoogte – ze zijn de veiligste optie als het werk goed wordt gepland en gemanaged. Werken op hoogte blijft een activiteit met groot risico. Ongevallen kunnen echter worden voorkomen door gebruik van het geschikte materieel, zoals hoogwerkers en door een goede planning, risicoanalyse, actief toezicht op het werken op hoogte en natuurlijk door gebruik te maken van opgeleide bedieners, die goed bekend zijn met de apparatuur die ze gebruiken.
14
Jun 18
 
De ludieke hoogwerker
Eind april was het nog in de landelijke media, een fanatieke voetbalfan uit Turkije met een stadionverbod, bedacht een ludieke manier om toch naar de wedstrijd te kunnen kijken. Hij huurde een hoogwerker en kon zo op grote hoogte toch zijn favoriete ploeg zien spelen.
14
Jun 18
 
Rentit is terug!!
Na het plotselinge overlijden van uitgever en drijvende kracht, John Maaskamp eind 2016, hield het vakblad Rentit / Verticaal helaas op te bestaan... Nu bijna anderhalf jaar later is er met vereende krachten een vernieuwde versie uitgebracht. Ook Hoogwerkerverzekeren.nl heeft hier een "kleine" bijdrage mogen leveren in de vorm van de Column "De Ludieke Hoogwerker". Rentit is weer helemaal terug!!
06
Jun 18
 
Verticaaldagen Benelux 2018
We hebben er al eerder aandacht aan besteed, maar 6,7 en 8 november van dit jaar wordt de 7e editie van de Verticaaldagen georganiseerd in de Evenementenhal Gorinchem.
11
Apr 18
 
1e Leguan 190 van Nederland verzekerd.
Hoogwerkerverzekeren.nl heeft een klein primeurtje mogen beleven vorige week..... Voor onze gewaardeerde relatie HORR uit het Utrechtse Leersum, mochten wij een Leguan 190 4WD Spin Hoogwerker verzekeren.
16
Mrt 18
 
Manoeuvreren 2.0
De afgelopen periode hebben wij, in verhouding, best vaak een schade mogen behandelen, waarbij de hoogwerker tijdens het manoeuvreren van de aanhanger is afgevallen. De rijplaten schoten weg, de hoogwerker ging "een eigen leven leiden" of er werd niet de juiste aanhanger voor het type hoogwerker gebruikt, om maar eens wat te noemen. Dat het best wel een precisieklusje is, dat zullen veel kenners met mij eens zijn.
Vorige1
Nieuws

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneScherpe Leasemogelijkheden
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Kerkbuurt 17
3361 BB Sliedrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl