Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Nieuws

07
Feb 18
 
Verticaaldagen Benelux 2018
Nederlandse en Belgische importeurs en verhuurbedrijven van hoogwerkers, verreikers en minikranen kunnen ook dit jaar rekenen op Verticaaldagen Benelux 2018. Het driedaagse evenement wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem. Exposanten hebben hier de ruimte om hun producten uitgebreid te demonstreren.
07
Feb 18
 
Hoogwerker op een aanhanger.
De laatste tijd krijgen wij steeds meer schademeldingen, waarbij een hoogwerker schade heeft opgelopen bij het op- en afrijden van een aanhanger. Niet alle hoogwerkers kunnen natuurlijk op een 2 of 3 assige aanhanger achter een auto of bus vervoerd worden, maar de gemiddelde Spin- of Schaarhoogwerker zijn zeker populair in dit segment. Het kan dan bijvoorbeeld mis gaan, doordat de rijplaten niet goed zitten en wegschieten of door gebrek aan ervaring rijdt men net niet goed de platen op. Soms kan een Spinhoogwerker ook plotseling een eigen leven gaan leiden.........
07
Feb 18
 
Nieuwwaardedekking bij een Hoogwerker
Nieuwwaardedekking....? Een veel gebruikte term bij verzekeringen. Of het nu gaat om een Inboedel-, auto of caravanverzekering, verzekeraars gebruiken die term vaak in hun uitingen om hun product aan te prijzen en consumenten willen ook graag weten of hun eigendommen voor nieuwwaarde gedekt zijn en... voor hoelang. Maar wat is nieuwwaarde nu eigenlijk?
07
Feb 18
 
Hoogwerkernieuws.nl
Hoogwerkernieuws.nl is een leuke nieuw initiatief, dat zich volledig richt op Nederlands en Internationaal nieuws uit de verticaalbranche. De drijvende krachten achter deze site hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de wereld van op hoogte werken en kunnen hun expertise én ervaring dus inzetten om het beste nieuws onder uw aandacht te brengen
01
Feb 18
 
NIEUW! (Compact) Hijskraanproduct
Hoogwerkerverzekeren.nl zit niet stil en blijft constant werken aan verbeteringen van haar producten. Zo komt er uit de markt steeds meer vraag naar een verzekering voor de Z.g. Compact Hijskranen ( Jekko, Hoeflon e.d.) . Dat dit een ander soort risico is dan een Hoogwerker, moge duidelijk zijn. De risico's zijn anders, dus moest wat ons betreft ook de premie anders en de dekking meer toegespitst op dit soort objecten en het gebruik.
01
Dec 17
 
Hoogwerker knalt door gevel
Dat was even schrikken voor de 75-jarige Gerard van Walleghem uit het Belgische Pittem, toen er gisteren een hoogwerker door de gevel van zijn garage knalde. Een schoonmaakbedrijf had opdracht gekregen om de daken van een appartementencomplex te "ontmossen" en had hiervoor een Nifty Lift HR17 Hoogwerker gehuurd. De werknemer was echter nog geen halfuur bezig, toen het misging.....
27
Okt 17
 
Solliciteren op Hoog Niveau...
Solliciteren op Hoog Niveau, het kan tegenwoordig ook in Nederland. De Canadese warenhuisketen Hudson's Bay hield gisteren sollicitatiegesprekken op het Van Heekplein in Enschede, maar wel op een bijzondere manier....
09
Okt 17
 
IPAF E-learning
Sinds juni van dit jaar is de IPAF E-Learning module te boeken bij één van de 31 aangesloten IPAF trainingscentra in de Benelux. Deze nieuwe, uitgebreide E-Learning-module, maakt deel uit van het volledige trainingsprogramma voor bedieners van hoogwerkers, de module levert flexibele en interactieve tools, maar toch met dezelfde nadruk op praktijktraining.
07
Okt 17
 
Ondergrond en een hoogwerker, hoe zat dat ook al weer?
Eind september ging het in Papendrecht even mis... Een mooie Genie Hoogwerker, werd bij een gebouw aan de Duivenstraat neergezet om werkzaamheden mee uit te voeren.
06
Okt 17
 
W.A. dekking verplicht?
Een hoogwerker is in veel gevallen te betitelen als een Motorrijtuig in de zin van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen, in onze vak vaak afgekort als WAM. Veel ondernemers realiseren zich dat, sommige ten dele en andere helemaal niet. Maar hoe staat dat nu precies in deze wet?
06
Okt 17
 
Schade tijdens transport
Iedereen kent wel een aantal schadevoorbeelden met een hoogwerker. Diefstal, aanrijding of omvallen, zullen bij veel mensen wel redelijk snel naar bovenkomen. Omvallen is vaak een dankbaar onderwerp voor Youtube filmpjes, soms ( los van het veiligheidsaspect) hilarisch en helaas ook vaak heel tragisch. “Gelukkig” zijn er ook wel eens hoogwerkers die omvallen, die alleen zelf schade hebben en hooguit wat schade veroorzaken aan de weg en graskant.
26
Sep 17
 
Update: 100 uur taakstraf voor veroorzaken treinongeluk Dalfsen
De 23-jarige chauffeur van de hoogwerker die vorig jaar bij Dalfsen een trein liet ontsporen is dinsdag door de rechtbank in Zwolle veroordeeld tot een taakstaf van 100 uur.
2
Nieuws

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneScherpe Leasemogelijkheden
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Kerkbuurt 17
3361 BB Sliedrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl