Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Nieuws

25
Okt 18
 
Het is bijna zover......
Het team van Hoogwerkerverzekeren.nl is ook aanwezig op de Verticaaldagen in Gorinchem. We zien u graag op stand H116.
14
Sep 18
 
Korte lijnen zijn belangrijk
Korte lijnen worden in het algemeen als nuttig beschouwd, korte lijnen in een bedrijf bijvoorbeeld zijn bevorderlijk voor de communicatie (snelheid). Maar ook in de woning is een kortere lijn van de muur naar uw computer bevorderlijk voor de behaalde internetsnelheid... Maar korte lijnen kunnen in het werken met hoogwerkers zelfs van levensbelang zijn. Een verschil in lengte van de lijn van de valbescherming, kan een verschil in licht of zwaar lichamelijk letsel betekenen.
14
Sep 18
 
Vallen begint al op de grond
Vallen begint al op de grond..... Plan daarom vooraf, voor veilig gebruik van hoogwerkers. Hoogwerkers zijn ontworpen om veilige toegang te bieden voor het uitvoeren van tijdelijk werk op hoogte – ze zijn de veiligste optie als het werk goed wordt gepland en gemanaged. Werken op hoogte blijft een activiteit met groot risico. Ongevallen kunnen echter worden voorkomen door gebruik van het geschikte materieel, zoals hoogwerkers en door een goede planning, risicoanalyse, actief toezicht op het werken op hoogte en natuurlijk door gebruik te maken van opgeleide bedieners, die goed bekend zijn met de apparatuur die ze gebruiken.
14
Jun 18
 
De ludieke hoogwerker
Eind april was het nog in de landelijke media, een fanatieke voetbalfan uit Turkije met een stadionverbod, bedacht een ludieke manier om toch naar de wedstrijd te kunnen kijken. Hij huurde een hoogwerker en kon zo op grote hoogte toch zijn favoriete ploeg zien spelen.
14
Jun 18
 
Rentit is terug!!
Na het plotselinge overlijden van uitgever en drijvende kracht, John Maaskamp eind 2016, hield het vakblad Rentit / Verticaal helaas op te bestaan... Nu bijna anderhalf jaar later is er met vereende krachten een vernieuwde versie uitgebracht. Ook Hoogwerkerverzekeren.nl heeft hier een "kleine" bijdrage mogen leveren in de vorm van de Column "De Ludieke Hoogwerker". Rentit is weer helemaal terug!!
06
Jun 18
 
Verticaaldagen Benelux 2018
We hebben er al eerder aandacht aan besteed, maar 6,7 en 8 november van dit jaar wordt de 7e editie van de Verticaaldagen georganiseerd in de Evenementenhal Gorinchem.
11
Apr 18
 
1e Leguan 190 van Nederland verzekerd.
Hoogwerkerverzekeren.nl heeft een klein primeurtje mogen beleven vorige week..... Voor onze gewaardeerde relatie HORR uit het Utrechtse Leersum, mochten wij een Leguan 190 4WD Spin Hoogwerker verzekeren.
16
Mrt 18
 
Manoeuvreren 2.0
De afgelopen periode hebben wij, in verhouding, best vaak een schade mogen behandelen, waarbij de hoogwerker tijdens het manoeuvreren van de aanhanger is afgevallen. De rijplaten schoten weg, de hoogwerker ging "een eigen leven leiden" of er werd niet de juiste aanhanger voor het type hoogwerker gebruikt, om maar eens wat te noemen. Dat het best wel een precisieklusje is, dat zullen veel kenners met mij eens zijn.
07
Feb 18
 
Verticaaldagen Benelux 2018
Nederlandse en Belgische importeurs en verhuurbedrijven van hoogwerkers, verreikers en minikranen kunnen ook dit jaar rekenen op Verticaaldagen Benelux 2018. Het driedaagse evenement wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem. Exposanten hebben hier de ruimte om hun producten uitgebreid te demonstreren.
07
Feb 18
 
Hoogwerker op een aanhanger.
De laatste tijd krijgen wij steeds meer schademeldingen, waarbij een hoogwerker schade heeft opgelopen bij het op- en afrijden van een aanhanger. Niet alle hoogwerkers kunnen natuurlijk op een 2 of 3 assige aanhanger achter een auto of bus vervoerd worden, maar de gemiddelde Spin- of Schaarhoogwerker zijn zeker populair in dit segment. Het kan dan bijvoorbeeld mis gaan, doordat de rijplaten niet goed zitten en wegschieten of door gebrek aan ervaring rijdt men net niet goed de platen op. Soms kan een Spinhoogwerker ook plotseling een eigen leven gaan leiden.........
07
Feb 18
 
Nieuwwaardedekking bij een Hoogwerker
Nieuwwaardedekking....? Een veel gebruikte term bij verzekeringen. Of het nu gaat om een Inboedel-, auto of caravanverzekering, verzekeraars gebruiken die term vaak in hun uitingen om hun product aan te prijzen en consumenten willen ook graag weten of hun eigendommen voor nieuwwaarde gedekt zijn en... voor hoelang. Maar wat is nieuwwaarde nu eigenlijk?
07
Feb 18
 
Hoogwerkernieuws.nl
Hoogwerkernieuws.nl is een leuke nieuw initiatief, dat zich volledig richt op Nederlands en Internationaal nieuws uit de verticaalbranche. De drijvende krachten achter deze site hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de wereld van op hoogte werken en kunnen hun expertise én ervaring dus inzetten om het beste nieuws onder uw aandacht te brengen
2
Nieuws

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl