Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Nieuws

01
Aug 16
 
Regioplein-ZHZ / Verticaaldagen
Hoogwerkerverzekeren, is deelnemer aan het Regioplein ZHZ op 13,14 en 15 september a.s. in de Evenementenhal Gorinchem
17
Jun 16
 
Schade..... een ABC-tje?
Dat er met een hoogwerker schade veroorzaakt kan worden, dat is bij iedereen wel bekend, soms zijn dat spraakmakende schades die in de media komen, maar er zijn natuurlijk veel meer “kleine” schades, die gewoon in betrekkelijke anonimiteit afgewikkeld worden. Tegen een muurtje aangekomen, schoorsteen geraakt, over een paal heen gedraaid, schade tijdens het vervoeren van de hoogwerker om er maar eens een paar te noemen uit onze ervaringen. Hoe gaat dat nu precies, schadebehandeling?
27
Mei 16
 
Hoogwerkerverzekeren.nl bezoekt TKD dagen
Op uitnodiging van Delta Lloyd hebben wij een bezoek gebracht aan de TKD dagen in Almere. Veel moois gezien op het gebied van grondverzet, maar natuurlijk ook hoogwerkers en ander hoogwerkend materieel.
07
Apr 16
 
Daar gaan we weer.....
December 2014, wat begon als een leuk bedacht huwelijksaanzoek, eindigde in een, tot twee keer toe ,vallende kraan in een woning. Sensatie in IJsselstein, gelukkig geen gewonden te betreuren.
02
Feb 16
 
Lidmaatschap IPAF
Het doet ons genoegen, dat wij door IPAF (International Powered Access Federation) toegelaten zijn als lid, in de categorie verbonden bedrijf.
01
Feb 16
 
Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan....
Het verzekeren van werkmaterieel en dus ook specifiek hoogwerkers, is een vak apart. Polisbladen, voorwaarden, clausules, insluitingen, uitsluitingen, beperkingen, eigen risico’s, beveiliging en preventie, zorgen er vaak voor dat de eigenaar van de hoogwerker de spreekwoordelijke ”bomen door het bos” niet meer ziet.
5Volgende
Nieuws

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneScherpe Leasemogelijkheden
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Kerkbuurt 17
3361 BB Sliedrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl