Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Nieuws

28
Sep 16
 
DJ Hoogwerker
Eén van de leuke dingen aan het verzekeren van Hoogwerkers, is dat er zo af en toe ook eens iets bijzonders voorbij komt. In december 2013 werden wij benaderd door Boris van DJ School Utrecht, met zo'n leuk verzoek. Of wij misschien ook mogelijkheden hadden voor het verzekeren van een Oldtimer Hoogwerker, die als DJ booth gebruikt ging worden. Die uitdaging zijn wij natuurlijk aangegaan!
15
Sep 16
 
Winnaar "Beste Stand Award" 2016
Supertrots mochten wij gisterenavond de Beste Stand Award 2016 van het Regioplein Zuid Holland Zuid in ontvangst nemen. Een beloning voor ons hele team, dat zowel direct als indirect een bijdrage heeft geleverd aan onze beursdeelname
13
Sep 16
 
Verticaaldagen 2016
De Verticaaldagen 2016 zijn van start gegaan. Met heel veel moois op het gebied, van hoogwerkers en ander hoogwerkend materieel. De beurs valt dit jaar, net als vorig jaar, samen met de Bouwcompleet en dit jaar ook de Betonvakdagen. Hoogwerkerverzekeren.nl is ook aanwezig met een stand op het Regioplein van de Bouwcompleet.
08
Sep 16
 
To lease or not to lease, is it a question?
De aanschaf van een nieuwe of gebruikte hoogwerker is een behoorlijke investering. Soms is de aanschaf ook gericht op de toekomst en de (extra) inkomsten die men er mee denkt te kunnen binnen halen. Niet iedereen heeft het geld zo op de plank liggen om de aanschaf ook daadwerkelijk te doen. Financieren of lease kan dan uitkomst bieden.
08
Sep 16
 
Veilig gebruik van hoogwerkers bij de Boomverzorging
IPAF heeft veiligheidstips gepubliceerd voor het gebruik van hoogwerkers bij het snoeien van bomen om te garanderen dat de bedieners veilig werken op grote hoogte.
05
Sep 16
 
De diepte in!
Nog een week te gaan en dan is het zo ver! 13-15 september staan wij op het Regioplein Zuid Holland Zuid tijdens de Bouw Compleet in Gorinchem. Wij gaan tijdens een goed gesprek, graag "de diepte" met u in over hoogwerkers, verzekeren en hoogwerkerlease. Het kan anders & ervaar de diepte Bezoek onze stand R19, u bent van harte welkom!
24
Aug 16
 
Hoogwerkerverzekeren.nl verfrissend online!
Met dit warme weer zoekt u natuurlijk graag verfrissing.... Hoogwerkerverzekeren is ook graag verfrissend bezig. In dit geval wel in iets andere zin, wij hebben namelijk onze website helemaal laten opfrissen. Samen met Addvision, heeft onze website een vernieuwing en verfrissing ondergaan in de afgelopen maanden en vandaag mogen wij u live het resultaat presenteren en daar zijn wij best wel heel trots op!
01
Aug 16
 
Regioplein-ZHZ / Verticaaldagen
Hoogwerkerverzekeren, is deelnemer aan het Regioplein ZHZ op 13,14 en 15 september a.s. in de Evenementenhal Gorinchem
17
Jun 16
 
Schade..... een ABC-tje?
Dat er met een hoogwerker schade veroorzaakt kan worden, dat is bij iedereen wel bekend, soms zijn dat spraakmakende schades die in de media komen, maar er zijn natuurlijk veel meer “kleine” schades, die gewoon in betrekkelijke anonimiteit afgewikkeld worden. Tegen een muurtje aangekomen, schoorsteen geraakt, over een paal heen gedraaid, schade tijdens het vervoeren van de hoogwerker om er maar eens een paar te noemen uit onze ervaringen. Hoe gaat dat nu precies, schadebehandeling?
27
Mei 16
 
Hoogwerkerverzekeren.nl bezoekt TKD dagen
Op uitnodiging van Delta Lloyd hebben wij een bezoek gebracht aan de TKD dagen in Almere. Veel moois gezien op het gebied van grondverzet, maar natuurlijk ook hoogwerkers en ander hoogwerkend materieel.
07
Apr 16
 
Daar gaan we weer.....
December 2014, wat begon als een leuk bedacht huwelijksaanzoek, eindigde in een, tot twee keer toe ,vallende kraan in een woning. Sensatie in IJsselstein, gelukkig geen gewonden te betreuren.
02
Feb 16
 
Lidmaatschap IPAF
Het doet ons genoegen, dat wij door IPAF (International Powered Access Federation) toegelaten zijn als lid, in de categorie verbonden bedrijf.
5
Nieuws

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl