Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

DJ Hoogwerker

28-09-2016

Eén van de leuke dingen aan het verzekeren van Hoogwerkers, is dat er zo af en toe ook eens een bijzondere vraag voorbij komt.

In december 2013 werden wij benaderd door Boris, van DJ School Utrecht, met zo'n leuk verzoek. Of wij misschien ook mogelijkheden hadden voor het verzekeren van een Oldtimer Hoogwerker, die als DJ booth gebruikt ging worden? Die uitdaging zijn wij natuurlijk aangegaan!

Plannen voor een DJ Bus had Boris al langer, maar toen hij op een feestje iemand sprak met verbouwde Citroen HY bus, is het echt gaan rollen. Via Internet heeft hij een Citroen HY met Hoogwerker op de kop getikt. Deze Citroen uit 1966 werd vroeger ingezet als een dienstauto voor een Franse Elektriciteitsmaatschappij en was nu de perfecte kandidaat voor een DJ Hoogwerker!

DJ Hoogwerker

Klaar voor gebruik was de Citroen Hoogwerker niet en banken stonden niet in de rij om dit project te financieren, dus startte Boris een Crowdfundactie. 70 mensen steunde zijn actie, maar helaas bleek dat nog niet voldoende om zijn droom te realiseren. Met behulp van 2 vaders van leerlingen van zijn DJ School  is het dan toch uiteindelijk gelukt en het resultaat mag er zijn.

Voor meer informatie of boekingen : http://www.gethy.nl 'Get HY on our supply!'

Voor Boris en zijn DJ Hoogwerker hebben wij ook maatwerk op Hoog Niveau kunnen leveren, zodat zijn prachtige DJ bus, ook goed verzekerd ingezet kan worden.

Ook voor dit soort projecten bent u dus ook bij ons aan het goede adres. Wij kijken graag naar de mogelijkheden op Hoog Niveau!

 

DJ Hoogwerker
DJ Hoogwerker
DJ Hoogwerker
DJ Hoogwerker
DJ Hoogwerker
DJ Hoogwerker
DJ Hoogwerker

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl