Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

To lease or not to lease, is it a question?

08-09-2016

To lease or not to lease, is it a question?

De aanschaf van een nieuwe of gebruikte  hoogwerker is een behoorlijke investering. Soms is de aanschaf ook gericht op de toekomst en de (extra) inkomsten die men er mee denkt te kunnen binnen halen.

Niet iedereen heeft het geld zo op de plank liggen om de aanschaf ook daadwerkelijk te doen. Financieren of lease kan dan uitkomst bieden.

Andersom kan het natuurlijk ook. Stel, er is een flinke investering gedaan in één of meerdere hoogwerkers,  door allerlei oorzaken kan het echter voorkomen dat het bedrijf eigenlijk extra liquiditeit nodig heeft om nieuwe investeringen te doen of gewoon simpelweg om het bedrijf gezond te houden.  In zo’n geval is een “Sale  & Leaseback” constructie  misschien de beste oplossing.

Als ondernemer in de verticaalbranche  zult u zich deze vraag ongetwijfeld wel eens stellen, lease of toch maar uit eigen middelen?  Of zoals de titel van dit artikel al op een Shakespeariaanse manier vraagt, ” to lease or not to lease, is it a question?”

Moet u zich dit inderdaad wel afvragen, want wat houdt u tegen? Verplichtingen? Torenhoge rentes en onmogelijke aflossingen? Heeft u voor uzelf alle argumenten wel eens goed afgewogen en heeft u het wel eens aan een echt onafhankelijk adviseur gevraagd, wat de mogelijkheden voor u zijn?

Nu zit ik natuurlijk in de basis meer in het verzekeren van hoogwerkers, daar hebben wij ook ons product en dienstverlening op aangepast, maar wij zijn wel altijd op zoek naar aanvullende diensten naast de verzekering. Om deze reden zijn we ook een strategisch partnerschap aangegaan met Credion & BEEQUIP. Beide professionele partijen die samen met u kijken naar een oplossing die naast concurrerend ook passend is bij uw wensen.

Onder de naam Hoogwerkerlease.nl hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met een toegang tot de specialistische diensten van Credion en BEEQUIP.

Credion is voor ons de eerder aangehaalde “onafhankelijk adviseur “ op het gebied van financieringen en lease. Wij werken met één  adviseur/aanspreekpunt   in de persoon van Marc Damen. Marc denkt in oplossingen in plaats van problemen, maar is ook heel helder in zijn communicatie naar de klant. Kan iets echt niet, dan zal hij dit ook direct aangeven. Maar wanneer je een goed ondernemingsplan hebt, in combinatie met een financieringsplan, dan zijn er écht mogelijkheden om te financieren. 

BEEQUIP is een specialist in lease- & financiering van werkmaterieel en wil Nederlandse bedrijven helpen te groeien door vernieuwende leaseconcepten. BEEQUIP is van mening dat er voor de financiering van werkmaterieel altijd oplossingen te vinden zijn. Ze kijken verder dan bedrijfcijfers als de winst- en verliesrekening en balans. Bij een beoordeling van een financieringsaanvraag is voor BEEQUIP het vertrekpunt de waarde en het waardeverloop van werkmaterieel.

Met deze 2 partijen menen wij een gouden combinatie in handen te hebben om u naast het verzekeren van hoogwerkers nu ook van dienst te kunnen zijn op het gebied van financiering en lease.

Meer informatie kunt u vinden op www.hoogwerkerlease.nl .

Op 13,14 en 15 september worden de Bouw Compleet  & Betonvakdagen gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem. Tevens zijn dan de Verticaaldagen 2016 op het buitenterrein. Hoogwerkerverzekeren.nl is ook aanwezig met een stand op het Regioplein van  de Bouw Compleet. U bent van harte welkom op onze stand , we gaan dan graag met u de “diepte” in  met al uw vragen over het verzekeren van  hoogwerkers en ander hoogwerkend materieel, maar vanzelfsprekend ook over onze nieuwe tak Hoogwerkerlease.nl.

Dennis de Groot

Adviseur
Hoogwerkerverzekeren.nl

Dit artikel is verschenen in de editie september 2016 van Rent-It / Verticaalmagazine, tevens beursspecial Verticaaldagen 2016.

                                                                                                                           

 

To lease or not to lease, is it a question?

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl