Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Hoogwerkerverzekeren.nl verfrissend online!

24-08-2016

Met dit warme weer zoekt u natuurlijk graag verfrissing....

Hoogwerkerverzekeren.nl is ook graag verfrissend bezig. In dit geval wel in iets andere zin, wij hebben namelijk onze website helemaal laten opfrissen.

In samenwerking met Internetbureau AddVision, heeft onze website in de afgelopen maanden een metamorfose en verfrissing ondergaan en vandaag mogen wij u live het resultaat presenteren en daar zijn wij best wel heel trots op!

Heldere en overzichtelijke pagina's, een opgefriste "veel gestelde vragen pagina", een nieuw product, Hoogwerkerlease en last but not least, onze premieberekeningsmodule is nog gebruiksvriendelijker geworden. Slechts met een paar vragen heeft u binnen een paar seconde een eerste premie-indicatie in uw mailbox.

Zoals onze slogan al zegt "Maatwerk op Hoog Niveau", is er bij ons al veel standaard verzekerd, toch zijn er nog een aantal extra mogelijkheden om uw dekking of uw premie aantrekkelijker te maken, nog meer maatwerk eigenlijk. Deze opties zijn allemaal opgenomen in onze premieberekeningsmodule. Na ontvangst van de eerste premie-indicatie, kunt u kiezen voor een uitgebreidere offerte, waarin u kunt aanvinken wat voor u van toepassing/ van belang is.

Heeft u een wat ouder object ( ouder dan 8 jaar) en heeft deze misschien ook nog wel een relatief hoge catalogusprijs? Bereken dan ook snel uw premie en laat u verrassen! Wij pakken dat net iets anders aan dan andere aanbieders.

Wellicht bezit u meerdere hoogwerkers of een bijzonder object, neem dan contact met ons op, hier kunnen wij uiteraard ook "Maatwerk op Hoog Niveau" voor leveren.

Heeft u een hoogwerker en wilt u die ook op Hoog Niveau verzekeren? Bezoek onze nieuwe site en bereken uw premie!!

 

 

 

 

 

Hoogwerkerverzekeren.nl verfrissend online!

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
De Wederik 10
3355 SK Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl