Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Nieuws

25
Aug 17
 
Zoek de verschillen.....
Zoek de verschillen......, voor iedereen toch altijd weer een uitdagend spelletje. Sommige verschillen zie je direct, anderen duren wat langer en soms vind je de laatste net niet. Zo is het eigenlijk ook wel een beetje met polisvoorwaarden van verzekeringen voor werkmaterieel / hoogwerkers. Een verschil in premie valt direct op, een verschil in eigen risico ook vaak nog wel, maar kleine verschillen in dekkingen, de echt "kleine lettertjes" onder de "kleine lettertjes", zijn niet voor iedereen even makkelijk te vinden.
18
Jul 17
 
Hoe start u de dag....?
Hoe start u de dag.......? Het werken met een hoogwerker is natuurlijk geen spelletje!!
02
Jun 17
 
Nieuwe sites Baars Verzekeringen online!!
Vanaf heden staan onze vernieuwde websites online! In samenwerking met Internetbureau AddVision en www.mrpost.nl hebben we nieuwe frisse look neer gezet, voor:
30
Mei 17
 
Eigen gebrek bij Hoogwerkers.
Bij het verzekeren van werkmaterieel, zoals hoogwerkers is het vaak een item, "eigen gebrek dekking", maar wat is dat nu precies en waar moet je dan aan denken? De officiële definitie van "Eigen gebrek" is: - "een gebrekkige eigenschap of tekortkoming aan een zaak zelf, waardoor het teniet gaat of beschadigd geraakt." -
04
Mei 17
 
APEX 2017 Amsterdam
Vandaag hebben Dennis en Rian de APEX2017 in Amsterdam bezocht. Weer een hoop moois gezien en natuurlijk altijd leuk om bekenden weer te spreken en nieuwe mensen te mogen ontmoeten.
26
Apr 17
 
Minister eist betere naleving regels voor werken met hoogwerkers
De regels voor het gebruik van hoogwerkers bij sanering van asbestdaken zijn niet aangescherpt. Maar de al langer bestaande regels moeten wel beter worden nageleefd. Minister Lodewijk Asscher (SZW) laat dat weten aan Elbert Dijkgraaf (SGP). Het Kamerlid had hem vragen gesteld over de klacht van asbestsaneerders dat hun hoogwerkers en verreikers met werkbakken niet meer kunnen gebruiken.
26
Apr 17
 
Verhuur te duur.....?
Natuurlijk kiest men ook wel eens niet voor ons en verzekeren ze de hoogwerker bij een andere partij. Dat is jammer, maar hun goed recht. Wij proberen wel altijd de reden hiervoor te achterhalen, omdat wij ook hier graag van willen leren.
17
Mrt 17
 
Is Virtual Reality (VR) de toekomst in training?
Al bladerend in de Access International, editie maart-april 2017 viel mijn oog op een stukje op pagina 45. IPAF (International Powered Access Federation) heeft een Virtual Reality (VR) Demo App ontwikkeld en voor het eerst wereldkundig gemaakt op de CONEXPO vorige week in Las Vegas .
23
Feb 17
 
Code Geel!!!
Nederland is weer in rep en roer, code geel, minder treinen en een zware avondspits domineren het nieuws. Maar hoe zat het ook al weer met het gebruik van een hoogwerker bij dit soort weersomstandigheden?
30
Jan 17
 
Sponsoring Coniche Topvolleybal Zwolle Heren 1
Hoogwerkerverzekeren Sponsort dit jaar Coníche Topvolleybal Zwolle. Van verzekeren op "Hoog Niveau" naar sponsoren van Top-Volleybal op "Hoog Niveau". Succes mannen!! Namens het hele team van Hoogwerkerverzekeren.
06
Jan 17
 
Actie Valbescherming verlengd
Omdat wij ook in 2017 het gebruiken van valbescherming willen blijven promoten, want het credo"Better safe than sorry" blijft natuurlijk van toepassing, hebben wij besloten onze actieperiode te verlengen tot 01-06-2017.
16
Dec 16
 
Blik op 2016
December is vaak de maand van het terugkijken op het afgelopen jaar. Zo ook bij Hoogwerkerverzekeren. Voor ons persoonlijk was 2016 in alle opzichte een positief jaar, onze website is opgefrist en helemaal 3.0. We hebben leuke samenwerkingen weten te realiseren met Credion & Beequip voor Hoogwerkerlease.nl en met Bettersafe voor valbescherming.
3
Nieuws

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneScherpe Leasemogelijkheden
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Kerkbuurt 17
3361 BB Sliedrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl