Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Nieuws

01
Feb 18
 
NIEUW! (Compact) Hijskraanproduct
Hoogwerkerverzekeren.nl zit niet stil en blijft constant werken aan verbeteringen van haar producten. Zo komt er uit de markt steeds meer vraag naar een verzekering voor de Z.g. Compact Hijskranen ( Jekko, Hoeflon e.d.) . Dat dit een ander soort risico is dan een Hoogwerker, moge duidelijk zijn. De risico's zijn anders, dus moest wat ons betreft ook de premie anders en de dekking meer toegespitst op dit soort objecten en het gebruik.
01
Dec 17
 
Hoogwerker knalt door gevel
Dat was even schrikken voor de 75-jarige Gerard van Walleghem uit het Belgische Pittem, toen er gisteren een hoogwerker door de gevel van zijn garage knalde. Een schoonmaakbedrijf had opdracht gekregen om de daken van een appartementencomplex te "ontmossen" en had hiervoor een Nifty Lift HR17 Hoogwerker gehuurd. De werknemer was echter nog geen halfuur bezig, toen het misging.....
27
Okt 17
 
Solliciteren op Hoog Niveau...
Solliciteren op Hoog Niveau, het kan tegenwoordig ook in Nederland. De Canadese warenhuisketen Hudson's Bay hield gisteren sollicitatiegesprekken op het Van Heekplein in Enschede, maar wel op een bijzondere manier....
09
Okt 17
 
IPAF E-learning
Sinds juni van dit jaar is de IPAF E-Learning module te boeken bij één van de 31 aangesloten IPAF trainingscentra in de Benelux. Deze nieuwe, uitgebreide E-Learning-module, maakt deel uit van het volledige trainingsprogramma voor bedieners van hoogwerkers, de module levert flexibele en interactieve tools, maar toch met dezelfde nadruk op praktijktraining.
07
Okt 17
 
Ondergrond en een hoogwerker, hoe zat dat ook al weer?
Eind september ging het in Papendrecht even mis... Een mooie Genie Hoogwerker, werd bij een gebouw aan de Duivenstraat neergezet om werkzaamheden mee uit te voeren.
06
Okt 17
 
W.A. dekking verplicht?
Een hoogwerker is in veel gevallen te betitelen als een Motorrijtuig in de zin van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen, in onze vak vaak afgekort als WAM. Veel ondernemers realiseren zich dat, sommige ten dele en andere helemaal niet. Maar hoe staat dat nu precies in deze wet?
06
Okt 17
 
Schade tijdens transport
Iedereen kent wel een aantal schadevoorbeelden met een hoogwerker. Diefstal, aanrijding of omvallen, zullen bij veel mensen wel redelijk snel naar bovenkomen. Omvallen is vaak een dankbaar onderwerp voor Youtube filmpjes, soms ( los van het veiligheidsaspect) hilarisch en helaas ook vaak heel tragisch. “Gelukkig” zijn er ook wel eens hoogwerkers die omvallen, die alleen zelf schade hebben en hooguit wat schade veroorzaken aan de weg en graskant.
26
Sep 17
 
Update: 100 uur taakstraf voor veroorzaken treinongeluk Dalfsen
De 23-jarige chauffeur van de hoogwerker die vorig jaar bij Dalfsen een trein liet ontsporen is dinsdag door de rechtbank in Zwolle veroordeeld tot een taakstaf van 100 uur.
13
Sep 17
 
Update : OM eist 240 uur taakstraf tegen bestuurder hoogwerker treinongeluk Dalfsen
Tegen de 23-jarige man uit Zwolle die vorig jaar het dodelijk treinongeluk bij Dalfsen veroorzaakte, is een taakstraf van 240 uur geëist. Ook wil het Openbaar Ministerie dat hem een voorwaardelijke rijontzegging van een jaar wordt opgelegd. Het OM verwijt de man dat hij grote risico's heeft genomen, doordat hij onvoldoende op de hoogte was van de dienstregeling en van de snelheid van de hoogwerker waarin hij reed.
05
Sep 17
 
OM vervolgt bestuurder hoogwerker voor dodelijk treinongeluk Dalfsen
Het Openbaar Ministerie gaat de 23-jarige bestuurder van de hoogwerker vervolgen die in februari 2016 een treinongeluk veroorzaakte bij Dalfsen. Hierbij kwam de machinist van de trein om het leven en raakten zes mensen gewond. De 23-jarige man wordt verdacht van het veroorzaken van een verkeersongeval met dood en letsel ten gevolge, zo maakte het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag bekend.
25
Aug 17
 
Zoek de verschillen.....
Zoek de verschillen......, voor iedereen toch altijd weer een uitdagend spelletje. Sommige verschillen zie je direct, anderen duren wat langer en soms vind je de laatste net niet. Zo is het eigenlijk ook wel een beetje met polisvoorwaarden van verzekeringen voor werkmaterieel / hoogwerkers. Een verschil in premie valt direct op, een verschil in eigen risico ook vaak nog wel, maar kleine verschillen in dekkingen, de echt "kleine lettertjes" onder de "kleine lettertjes", zijn niet voor iedereen even makkelijk te vinden.
18
Jul 17
 
Hoe start u de dag....?
Hoe start u de dag.......? Het werken met een hoogwerker is natuurlijk geen spelletje!!
3
Nieuws

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl