Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Nieuws

06
Jan 17
 
Actie Valbescherming verlengd
Omdat wij ook in 2017 het gebruiken van valbescherming willen blijven promoten, want het credo"Better safe than sorry" blijft natuurlijk van toepassing, hebben wij besloten onze actieperiode te verlengen tot 01-06-2017.
16
Dec 16
 
Blik op 2016
December is vaak de maand van het terugkijken op het afgelopen jaar. Zo ook bij Hoogwerkerverzekeren. Voor ons persoonlijk was 2016 in alle opzichte een positief jaar, onze website is opgefrist en helemaal 3.0. We hebben leuke samenwerkingen weten te realiseren met Credion & Beequip voor Hoogwerkerlease.nl en met Bettersafe voor valbescherming.
13
Dec 16
 
Doe wat je zegt
In de vroege morgen van 10 oktober jl. reed ik met 3 collega’s naar het Gelderse Buren. Niet om te genieten van al het moois wat dit vestingstadje te bieden heeft, maar om bijgeschoold te worden. Deze keer niet de verplichte bijscholing voor het verzekeringsvak, maar heel iets anders……
01
Nov 16
 
Better safe than sorry....
Bij vele dingen in het leven is het zo, dat je er beter vooraf goed over na kunt denken dan achteraf moeten concluderen dat je het anders had moeten doen. Achteraf kijk je namelijk een bekend weidedier in haar derrière…en achteraf valt het vaak tegen.
10
Okt 16
 
Medewerkers halen IPAF Certificering
Vandaag hebben 4 medewerkers (Dennis, Rian, Linda en Annemarie) hun IPAF certificering gehaald, onder de bezielende leiding van Hans van Gameren !! Daar zijn we best een beetje trots op!!
28
Sep 16
 
DJ Hoogwerker
Eén van de leuke dingen aan het verzekeren van Hoogwerkers, is dat er zo af en toe ook eens iets bijzonders voorbij komt. In december 2013 werden wij benaderd door Boris van DJ School Utrecht, met zo'n leuk verzoek. Of wij misschien ook mogelijkheden hadden voor het verzekeren van een Oldtimer Hoogwerker, die als DJ booth gebruikt ging worden. Die uitdaging zijn wij natuurlijk aangegaan!
15
Sep 16
 
Winnaar "Beste Stand Award" 2016
Supertrots mochten wij gisterenavond de Beste Stand Award 2016 van het Regioplein Zuid Holland Zuid in ontvangst nemen. Een beloning voor ons hele team, dat zowel direct als indirect een bijdrage heeft geleverd aan onze beursdeelname
13
Sep 16
 
Verticaaldagen 2016
De Verticaaldagen 2016 zijn van start gegaan. Met heel veel moois op het gebied, van hoogwerkers en ander hoogwerkend materieel. De beurs valt dit jaar, net als vorig jaar, samen met de Bouwcompleet en dit jaar ook de Betonvakdagen. Hoogwerkerverzekeren.nl is ook aanwezig met een stand op het Regioplein van de Bouwcompleet.
08
Sep 16
 
To lease or not to lease, is it a question?
De aanschaf van een nieuwe of gebruikte hoogwerker is een behoorlijke investering. Soms is de aanschaf ook gericht op de toekomst en de (extra) inkomsten die men er mee denkt te kunnen binnen halen. Niet iedereen heeft het geld zo op de plank liggen om de aanschaf ook daadwerkelijk te doen. Financieren of lease kan dan uitkomst bieden.
08
Sep 16
 
Veilig gebruik van hoogwerkers bij de Boomverzorging
IPAF heeft veiligheidstips gepubliceerd voor het gebruik van hoogwerkers bij het snoeien van bomen om te garanderen dat de bedieners veilig werken op grote hoogte.
05
Sep 16
 
De diepte in!
Nog een week te gaan en dan is het zo ver! 13-15 september staan wij op het Regioplein Zuid Holland Zuid tijdens de Bouw Compleet in Gorinchem. Wij gaan tijdens een goed gesprek, graag "de diepte" met u in over hoogwerkers, verzekeren en hoogwerkerlease. Het kan anders & ervaar de diepte Bezoek onze stand R19, u bent van harte welkom!
24
Aug 16
 
Hoogwerkerverzekeren.nl verfrissend online!
Met dit warme weer zoekt u natuurlijk graag verfrissing.... Hoogwerkerverzekeren is ook graag verfrissend bezig. In dit geval wel in iets andere zin, wij hebben namelijk onze website helemaal laten opfrissen. Samen met Addvision, heeft onze website een vernieuwing en verfrissing ondergaan in de afgelopen maanden en vandaag mogen wij u live het resultaat presenteren en daar zijn wij best wel heel trots op!
4
Nieuws

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneScherpe Leasemogelijkheden
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Kerkbuurt 17
3361 BB Sliedrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl