Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Nieuws

02
Jun 17
 
Nieuwe sites Baars Verzekeringen online!!
Vanaf heden staan onze vernieuwde websites online! In samenwerking met Internetbureau AddVision en www.mrpost.nl hebben we nieuwe frisse look neer gezet, voor:
30
Mei 17
 
Eigen gebrek bij Hoogwerkers.
Bij het verzekeren van werkmaterieel, zoals hoogwerkers is het vaak een item, "eigen gebrek dekking", maar wat is dat nu precies en waar moet je dan aan denken? De officiële definitie van "Eigen gebrek" is: - "een gebrekkige eigenschap of tekortkoming aan een zaak zelf, waardoor het teniet gaat of beschadigd geraakt." -
04
Mei 17
 
APEX 2017 Amsterdam
Vandaag hebben Dennis en Rian de APEX2017 in Amsterdam bezocht. Weer een hoop moois gezien en natuurlijk altijd leuk om bekenden weer te spreken en nieuwe mensen te mogen ontmoeten.
26
Apr 17
 
Minister eist betere naleving regels voor werken met hoogwerkers
De regels voor het gebruik van hoogwerkers bij sanering van asbestdaken zijn niet aangescherpt. Maar de al langer bestaande regels moeten wel beter worden nageleefd. Minister Lodewijk Asscher (SZW) laat dat weten aan Elbert Dijkgraaf (SGP). Het Kamerlid had hem vragen gesteld over de klacht van asbestsaneerders dat hun hoogwerkers en verreikers met werkbakken niet meer kunnen gebruiken.
26
Apr 17
 
Verhuur te duur.....?
Natuurlijk kiest men ook wel eens niet voor ons en verzekeren ze de hoogwerker bij een andere partij. Dat is jammer, maar hun goed recht. Wij proberen wel altijd de reden hiervoor te achterhalen, omdat wij ook hier graag van willen leren.
17
Mrt 17
 
Is Virtual Reality (VR) de toekomst in training?
Al bladerend in de Access International, editie maart-april 2017 viel mijn oog op een stukje op pagina 45. IPAF (International Powered Access Federation) heeft een Virtual Reality (VR) Demo App ontwikkeld en voor het eerst wereldkundig gemaakt op de CONEXPO vorige week in Las Vegas .
23
Feb 17
 
Code Geel!!!
Nederland is weer in rep en roer, code geel, minder treinen en een zware avondspits domineren het nieuws. Maar hoe zat het ook al weer met het gebruik van een hoogwerker bij dit soort weersomstandigheden?
30
Jan 17
 
Sponsoring Coniche Topvolleybal Zwolle Heren 1
Hoogwerkerverzekeren Sponsort dit jaar Coníche Topvolleybal Zwolle. Van verzekeren op "Hoog Niveau" naar sponsoren van Top-Volleybal op "Hoog Niveau". Succes mannen!! Namens het hele team van Hoogwerkerverzekeren.
06
Jan 17
 
Actie Valbescherming verlengd
Omdat wij ook in 2017 het gebruiken van valbescherming willen blijven promoten, want het credo"Better safe than sorry" blijft natuurlijk van toepassing, hebben wij besloten onze actieperiode te verlengen tot 01-06-2017.
16
Dec 16
 
Blik op 2016
December is vaak de maand van het terugkijken op het afgelopen jaar. Zo ook bij Hoogwerkerverzekeren. Voor ons persoonlijk was 2016 in alle opzichte een positief jaar, onze website is opgefrist en helemaal 3.0. We hebben leuke samenwerkingen weten te realiseren met Credion & Beequip voor Hoogwerkerlease.nl en met Bettersafe voor valbescherming.
13
Dec 16
 
Doe wat je zegt
In de vroege morgen van 10 oktober jl. reed ik met 3 collega’s naar het Gelderse Buren. Niet om te genieten van al het moois wat dit vestingstadje te bieden heeft, maar om bijgeschoold te worden. Deze keer niet de verplichte bijscholing voor het verzekeringsvak, maar heel iets anders……
01
Nov 16
 
Better safe than sorry....
Bij vele dingen in het leven is het zo, dat je er beter vooraf goed over na kunt denken dan achteraf moeten concluderen dat je het anders had moeten doen. Achteraf kijk je namelijk een bekend weidedier in haar derrière…en achteraf valt het vaak tegen.
4
Nieuws

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl