Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Klant in beeld: Rob Trainingen & Advies

25-01-2019

Dat wij hoogwerkers en hoogwerkend materieel verzekeren is inmiddels algemeen bekend. Maar ook voor bedrijven met een raakvlak met de "hoogwerkerbranche", kunnen wij passende adviezen en producten bieden.

Zo kwam ook Rob van Vliet, van Rob Trainingen & Advies, op doorverwijzing van IPAF, op ons pad.

Rob is gecertificeerd trainer en verzorgt trainingen voor het veilig gebruik van Hoogwerkers, Verreikers en Heftrucks.

Rob vertelt graag zelf over zijn bedrijf en drijfveren:

"Veiligheid staat binnen uw bedrijf vast hoog aangeschreven. Zeker als medewerkers dagelijks of regelmatig werken met een heftruck, hoogwerker en/of verreiker.

De Nederlandse wetgeving stelt dat medewerkers aantoonbaar voldoende geïnstrueerd moeten zijn om met dit materieel te mogen werken. Als gecertificeerd trainer, volgens onder andere TÜV Nederland en IPAF, heb ik jarenlange ervaring met het verzorgen van deze trainingen.

Mensen bewust maken van veilig werken, verveelt mij nooit! Zelfs als ik cursisten in mijn groep heb die ‘verplicht op scholing moeten’. Doordat ik vanuit mijn ervaring (zo’n vijftien jaar) bij diverse verhuurbedrijven de praktijk goed ken, krijg ik ook hen in 99% van de gevallen mee. Ik schakel makkelijk tussen verschillende achtergronden en niveaus.

Naast mijn werk in opdracht van TÜV Nederland en IPAF train ik rechtstreeks in opdracht van bedrijven. Zo verzorg ik hoogwerker. Heftruck en verreiker  trainingen, ook mogelijk voor code95. Het voordeel van zo’n incompany training is dat de training op uw eigen locatie is. Dat maakt het makkelijk om in te spelen op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Daarnaast kost het u als werkgever relatief weinig tijd omdat vier tot  acht medewerkers tegelijk op training gaan.

Spreekt zo’n incompany training u aan?

 Wilt u er meteen werk van maken? Neem dan gerust zelf contact op met mij. Ik ben bereikbaar via mail (info@robtrainingen.nl) of telefonisch 06 – 36 52 77 30.

Op naar een veilig 2019."

Wij hebben voor Rob, de bedrijfsaansprakelijheidsverzekering , toegespitst op zijn werkzaamheden mogen regelen. Bent u ook trainer en vraagt u zich af of uw verzekeringen passen bij uw werkzaamheden? Neem dan contact op met onze adviseur!

 P.S. Het bezit van een geldig Hoogwerkercertificaat ( IPAF, TüV of gelijkwaardig) geeft in veel gevallen ook korting op onze hoogwerkerverzekering, benieuwd naar de premie? Bereken deze dan hier.

 

 

Klant in beeld: Rob Trainingen & Advies

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl