Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Manoeuvreren 2.0

16-03-2018

De afgelopen periode hebben wij, in verhouding, best vaak een schade mogen behandelen, waarbij de hoogwerker tijdens het manoeuvreren van de aanhanger is afgevallen.

De rijplaten schoten weg, de hoogwerker ging "een eigen leven leiden" of er werd niet de juiste aanhanger voor het type hoogwerker gebruikt, om maar eens wat te noemen.

Dat het best wel een precisieklusje is, dat zullen veel kenners met mij eens zijn.

Gelukkig gaat het ook gewoon heel vaak goed, enerzijds omdat veel gebruikers, goed geïnstrueerd zijn en serieus en zuinig met hun materieel omgaan, anderzijds ook soms best wel met de nodige dosis geluk.

Maar ook al ben je serieus, goed geïnstrueerd en heb je best vaak geluk, kan je ook gewoon ( door omstandigheden) pech hebben en dan is het fijn dat er een goede verzekering geregeld is voor de hoogwerker 

Op LinkedIn kwam ik onderstaand filmpje tegen, waar bij  medewerkers van Spiderlift Asia uiterst nauwkeurig een "serieuze" Leo Teupen Spinhoogwerker op een aanhanger manoeuvreren.  

Natuurlijk zijn er nog wel wat veiligheidsissues te benoemen en of dit nu "manoeuvreren 2.0"..... is?  Maar toch een leuk voorbeeld van hoe het ook kan.

 

Wilt u het filmpje in groter formaat bekijken? Klik dan ( in het filmpje) op het icoon, wat wij in onderstaande afbeelding met een blauwe pijl hebben aangeduid.

Dennis de Groot

Specialist Hoogwerkerverzekeren

Home

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
De Wederik 10
3355 SK Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl