Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

1e Leguan 190 van Nederland verzekerd.

11-04-2018

Hoogwerkerverzekeren.nl heeft een klein primeurtje mogen beleven vorige week.....

Voor onze gewaardeerde relatie HORR uit het Utrechtse Leersum, mochten wij naast zijn Multitell MX 225 Autohoogwerker een Leguan 190 4WD Spinhoogwerker verzekeren.

De betrouwbare en veelzijdige Spinhoogwerker van Finse afkomst is de eerste in zijn soort die hier in Nederland is uitgeleverd. Van het kleinere broertje zijn er al meer in Nederland, maar de 190 was tot nu toe nog niet eerder in Nederland verkocht.

De Leguan 190 is met zijn 19 meter werkhoogte en zijdelings bereik van 9,7 meter ( (bij 120 kg capaciteit), uitermate geschikt voor de werkzaamheden van cliënt. Hij is leverbaar met tracks of met 4WD, cliënt heeft er voor gekozen om de 4WD aan te schaffen.

De dienstverlening op hoogte van HORR is veelzijdig of het nu gaat om het reinigen/onderhouden van vastgoed, snoei- & boomverzorgingswerkzaamheden, dienstverlening voor de agrarische sector of het schoonmaken van zonnepanelen, HORR draait er zijn hand niet voor om.

Die veelzijdigheid laat Daniel Reincke, de eigenaar van HORR, ook zien in zijn lokaal ondernemerschap, zo proberen ze met een unieke actie het laatste café van Leersum te redden, met een megaloterij.

Kijk voor meer info op: 

https://www.ad.nl/utrecht/leersumse-jongeren-kopen-hun-eigen-kroeg-met-een-loterij~afcf7a3d/

https://www.leersumsemegaloterij.nl/

 

Home

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl