Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Verhuur innameformulieren

Bij Hoogwerkerverzekeren.nl is verhuur een standaard onderdeel van de dekking. Of dat nu met of zonder machinist is, dat maakt bij ons niet uit.

Verhuur kan echter ook wel wat "rompslomp" geven, zo moet je een contract opstellen en kan het ook niet onverstandig zijn om algemene (verhuur)voorwaarden te hanteren. Maar hoe ziet dat er dan uit en wat moet daar dan in staan? Lang niet voor iedereen is verhuur een dagelijkse bezigheid.

Op verzoek kunnen wij u dit aanleveren, wij hebben namelijk voorbeelden, die u kunt aanpassen naar uw eigen wensen en kunt gebruiken.

Uit de praktijk blijkt ook dat er wel eens discussie ontstaat tussen de huurder en de verhuurder over schade aan het object. De verhuurder heeft, na de huurperiode schade aan zijn hoogwerker en wil bijvoorbeeld het eigen risico verhalen op de huurder. Deze zegt echter dat hij geen schade heeft veroorzaakt en dat de schade al aanwezig was.....

Een verhuur innameformulier kan dan uitkomst bieden, na elke huurperiode kunt u hiermee samen met de huurder de staat van het object vastleggen. Zo is er voor beide partijen duidelijkheid over de staat van het object en bouwt u als verhuurder ook een administratie op, waarmee u terug kunt zien door wie de schade is veroorzaakt.

Hoogwerkerverzekeren.nl heeft voor haar relaties innameformulieren ontwikkeld voor 5 verschillende type hoogwerkers, die gratis te downloaden zijn.

Op elk formulier is ook een "plattegrond" van de hoogwerker te zien, waarop u kunt aangeven waar de schade zit. Los daarvan adviseren wij eigenlijk ook altijd om foto's te maken van de schade en deze bij het formulier te voegen.

Mocht u bij gebruik in de praktijk, nog tips voor ons hebben, dan vernemen wij dit natuurlijk graag.

Verhuur innameformulieren
Verhuur innameformulieren
Verhuur innameformulieren
Verhuur innameformulieren
Verhuur innameformulieren
Verhuur innameformulieren

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl