Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Which way is up?

IPAF is met de pakkende titel "Which way is up" een onderzoek gestart naar de bediening van hoogwerkers. Met dit onderzoek willen ze komen tot een uniform bedieningspaneel voor hoogwerkers en een nieuwe standaard ISO WD 21455. 

Op de APEX in Amsterdam, mei dit jaar stond er op de IPAF stand een proefopstelling, waar bezoekers na het beantwoorden van een aantal vragen, gevraagd werd om de hoogwerker omhoog of omlaag te laten gaan. Het doel hiervan is om vast te leggen hoe de verschillende deelnemers de joystick bewegen, doen ze deze bijvoorbeeld naar voren of naar achteren als zij omhoog willen met de hoogwerker.

Om dit project te laten slagen heeft IPAF duizenden deelnemers nodig om genoeg data te kunnen leveren, vandaar dat ze ook wereldwijd op beurzen en evenementen aan bezoekers vragen of ze deel willen nemen aan dit onderzoek.

Op de APEX hebben al 300 mensen deelgenomen aan het onderzoek, een goed begin dus. Mocht u in de toekomst dus een evenement bezoeken waar ook de IPAF vertegenwoordigd is met hun proefopstelling, neem dan deel aan het onderzoek.

 

 

Which way is up?

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneScherpe Leasemogelijkheden
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Kerkbuurt 17
3361 BB Sliedrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl