Hoogwerker Verzekeren
0184 61 28 42

 

Lidmaatschap IPAF

02-02-2016

Het doet ons genoegen, dat wij door IPAF (International Powered Access Federation) toegelaten zijn als lid, in de categorie verbonden bedrijf.

memberlogonlIPAF

De IPAF zet zich wereldwijd in voor een veilig en effectief gebruik van hoogwerkmaterieel in de breedste zin des woords. IPAF werd in 1983 opgericht en is een “non-profit” ledenorganisatie die de belangen behartigt van fabrikanten, dealers/importeurs, verhuurders, gebruikers en opleiders. IPAF treedt op als forum voor een ieder die actief betrokken is bij de hoogwerkerindustrie. IPAF speelt al jaren een sleutelrol in de ontwikkeling en veiligheids- en testprocedures die inmiddels bereikt zijn binnen deze marktsector.

Vanuit verzekeringsoogpunt dus een prachtige combinatie. Veilig werken met hoogwerkend materieel, geeft minder schade en met minder schade kunnen we ook de premies in de hand houden.

Een lidmaatschap van IPAF heeft voor eindgebruikers ook nog verzekeringsvoordeel. Bij ons krijgt u namelijk 5% korting op basis van uw lidmaatschap. Interesse? vraag snel een offerte aan!!

Lidmaatschap IPAF

Standaard bij onze Hoogwerkerverzekering:

  • doneIncl. verhuur (met en zonder personeel)
  • doneEigen gebrek dekking t/m 7 jaar
  • doneVervangende Hoogwerker bij schade
  • doneGratis termijnbetaling
  • doneDeskundig personeel (IPAF gecertificeerd)

Contact gegevens

Hoogwerker Verzekeren
Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
0184 61 28 42
info@hoogwerkerverzekeren.nl